Mini-retraite

Roep jezelf terug naar het NU

Ben je toe aan tijd voor jezelf? Even uit je hoofd? Dan is deze mini retraite wat voor jou! Via meditatie, yoga, ademwerk (verbonden adem) en yoga nidra kom je thuis in jezelf, dichter bij je kern, herstel je de balans.

Wij staan voor groei, kalmte, no-nonsense én lef. Lijkt je dat wat?

Meld je dan NU aan! Stuur een whatsapp of e-mail naar Yolanda van Dalen om je aan te melden:
06 45 964 752 of info@yolandavandalen.nl. Na betaling via tikkie is jouw plek verzekerd.

Voor 65 piek 4 uren onder de pannen. Zorg voor jezelf en verwacht dat je zeer ontspannen huiswaarts zult gaan.

Praktisch

Draag yoga/sportkleding; neem dikke sokken mee; neem jouw eigen yogamat mee (heb je geen eigen mat? Geen probleem meld dit en wij zorgen voor een mat); neem een dekentje mee; draag laagjes. Voor het ademwerk: de adem moet goed gezien kunnen worden: daarom geen coltrui dragen of een trui met rits, geen parfum.

KOM OP TIJD!

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Data mini retraites:

 • Zaterdag 11 december 2022 Yoga Noord te Oosterhout (Nijmegen), 12:30 tot 16:30u
 • Zaterdag 17 september 2022 Waard van Kekerdom te Kekerdom, 9:30 tot 13:30u
 • Zaterdag 28 mei 2022 Waard van Kekerdom te Kekerdom, 9:30 tot 13:30u
 • Zaterdag 23 april 2022 Waard van Kekerdom te Kekerdom, 9:30 tot 13:30u
 • Zaterdag 26 februari 2022 Waard van Kekerdom te Kekerdom 9.30 tot 13.30u
 • Zaterdag 29 januari 2022 Waard van Kekerdom te Kekerdom 9.30 tot 13.30u
 • Zaterdag 18 december Waard van Kekerdom te Kekerdom 9.30 tot 13.30u
 • Zaterdag 27 november Yoga Noord te Oosterhout (bij Nijmegen), 12.00 tot 16.00u
 • Zondag 24 oktober Yoga Noord te Oosterhout (bij Nijmegen), 13.30 tot 17.30 uur

Ontspannen groet,

  Maaike & Yolanda

  Contact opnemen

  Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

  Weurtseweg 184, Nijmegen
  06 45 96 47 52
  info@yolandavandalen.nl

  Trustpilot reviews

  Emile
  Emile
  27. Januari, 2021.
  Heb een ademworkshop bij Yolanda… Heb een ademworkshop bij Yolanda gevolgd. Gewoon omdat ik toch wel getriggerd en nieuwsgierig was. Maar hemel wat een bizondere ervaring. Het ademen, de sfeer, de muziek....het hele concept was intens, intens fijn. Fietste na afloop naar huis en zat echt nog in een geweldige toffe flow. Innerlijke rust en al mijn zintuigen op precies het juiste level. Thnx Yo!
  Susan van Es
  Susan van Es
  24. Januari, 2021.
  Een bijzondere ervaring Een bijzondere ervaring, de ademworkshop! Hoe is het mogelijk om zulke intense sensaties te voelen alleen door ánders te ademen.. Yolanda’s passie in wat ze doet is gedurende de hele sessie voelbaar. Betrokken, alert en zacht daar waar het nodig is. Ik voelde me veilig tijdens en diep ontspannen ná afloop. Een aanrader!
  joyce nellissen
  joyce nellissen
  22. Januari, 2021.
  Bijzondere en fijne ervaring. Aanrader De ademhalingsworkshop is een hele bijzondere en fijne ervaring die ik aanging omdat ik zocht naar pijnverlichting voor hernia. Ik ben elke keer verrast over het effect van de ademhalingssessie op mijn lichaam. Yolanda begeleidt heel goed met de ademhalingsopdracht en prikkelt in de tussentijd alle zintuigen door muziek, bijzondere muziekinstrumenten, geuren en een heerlijke thee na afloop. Yolanda denkt ook graag met je mee. Zeker een aanrader.
  C Rijkens
  C Rijkens
  19. Januari, 2021.
  In oktober en november heb ik 2 x een… In oktober en november heb ik 2 x een cursus verbonden ademen gevolgd bij Yolanda. Ik had het idee dat ik niet meer kon voelen. Wat heeft het mij enorm goed gedaan. Ik heb gevoeld tot het diepst van mijn zijn en heel veel ballast uit het verleden draag ik nu niet meer mee. Zo gauw het weer mag ga ik voor de derde keer. Een cadeautje voor mezelf! Dank je wel Yolanda voor de bijzonder mooie ervaringen.
  Albertine Kits
  Albertine Kits
  19. Januari, 2021.
  een aanrader ! De workshop verbonden ademen van Yolanda is een echte aanrader! Het is een heel bijzondere ervaring die mij confronteerde met (blijkbaar) onderliggende emoties. Na afloop ervaarde ik een heerlijke rust en ontspanning, dat gevoel werkte nog lang door.
  Dolly van Kronenburg
  Dolly van Kronenburg
  19. Januari, 2021.
  Compleet blanco kwam ik de eerste keer… Compleet blanco kwam ik de eerste keer bij Yolanda op de mat liggen ademen!! Het was een bijzonder ervaring. Van alles kwam voorbij. Aan het eind van sessie was ik zo in ontspanning en verlost van een oude tranen. Aan te raden en ik ga snel weer
  Esther
  Esther
  18. Januari, 2021.
  Echt een aanrader Wat kan Yolan da masseren, niet het standaardwerk, nee iedere massage is anders. Ze voelt wat ze doet en is betrokken en DAT merk je. Hopelijk mag ik er snel weer van genieten. Doe jezelf een plezier en gun je een massage bij Yolanda
  Pascal Reyntjes
  Pascal Reyntjes
  8. Januari, 2021.
  Yolanda is het beste van het beste! Dit is echt een aanrader zeg! Yolanda is niet alleen zeer professioneel in wat ze doet, maar zij is ook nog eens zo'n ontzettend lieve en empathische persoonlijkheid! Ik heb zowel de massages alsook het ademwerk bij haar mogen ervaren en ik kan alleen maar zeggen dat zij het beste van het beste is!

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

  - Blijf op de hoogte van adem workshops
  - Profiteer van kortingen
  - Krijg fijne tips over ademen

  Bedankt voor je inschrijving!