Iedereen gezond ademhalen!

Breatheology

Ik heb de eer de eerste vrouwelijke instructeur van Breatheology te zijn in Nederland! Daar ben ik trots op, en dat neemt niemand me meer af!
(zie de Breatheology site: Europe)

Ademen is voelen!

Ik ben opgeleid door Stig Severinsen (Denemarken). Stig Severinsen is:

  • viervoudig wereldkampioen freediven;
  • veelvoudig Guinness World recordhouder, waaronder langst adem inhouden! (22 minuten!!)
  • hij is de oprichter van Breatheology
  • auteur van de bestseller: “Breatheology- the art of conscious breathing” (mocht je het boek willen bestellen? De kosten zijn 37 dollar)

Eigenlijk is hij onbetaalbaar om door getraind te worden, en toch heb ik het gedaan. Hij reist over de hele wereld, geeft TED talks, seminars, zet kaders op voor vele bedrijven waaronder bijvoorbeeld de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) en traint elite sporters en nog véél meer. Hij werkt vooral in de top. Zijn missie? De gehele wereld gezond laten ademhalen. En laat dat nu ook mijn missie zijn!

Wat is breatheology?

Ik geef ademtrainingen gebaseerd op oeroude technieken gecombineerd met moderne wetenschap en met yoga.

Door mijn eigen training in ademwerk kan ik uit ervaring spreken wanneer ik zeg dat bijna iedereen verkeerd adem haalt! We krijgen  geen onderwijs in hoe we dienen te ademen. Dat is niet alleen jammer, maar soms zelfs gevaarlijk. Een ademconsult maakt je bewust van hoe je ademt. En zoals ik al zei, bijna iedereen ademt tegenwoordig te hoog. Een normale ademhaling behoort laag in de buik plaats te vinden, de zogenaamde “middenrif ademhaling”, of “diafragmatische ademhaling.”

Wanneer je te hoog ademt, raken spieren in nek, schouders en bovenrug overbelast. Daarnaast pieker je meer dan nodig op het moment dat je verkeerd ademhaalt.

Het is van levensbelang om juist te ademen! Je longen en je hart zijn aan elkaar verbonden. Dus wanneer je langdurig verkeerd ademhaalt heeft dat direct effect op je hart. Al onze cellen hebben sowieso voeding nodig. En wat als je ziek bent? Dan heb je de adem nog veel harder nodig om je te helpen genezen! Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jezelf serieus te nemen wanneer je het vermoeden hebt dat je verkeerd ademt.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek?

Mail me dan op: info@yolandavandalen.nl of bel me op: 06 45 96 47 52

Ben jij toe aan ademwerk?

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Emile
Emile
27. Januari, 2021.
Heb een ademworkshop bij Yolanda… Heb een ademworkshop bij Yolanda gevolgd. Gewoon omdat ik toch wel getriggerd en nieuwsgierig was. Maar hemel wat een bizondere ervaring. Het ademen, de sfeer, de muziek....het hele concept was intens, intens fijn. Fietste na afloop naar huis en zat echt nog in een geweldige toffe flow. Innerlijke rust en al mijn zintuigen op precies het juiste level. Thnx Yo!
Susan van Es
Susan van Es
24. Januari, 2021.
Een bijzondere ervaring Een bijzondere ervaring, de ademworkshop! Hoe is het mogelijk om zulke intense sensaties te voelen alleen door ánders te ademen.. Yolanda’s passie in wat ze doet is gedurende de hele sessie voelbaar. Betrokken, alert en zacht daar waar het nodig is. Ik voelde me veilig tijdens en diep ontspannen ná afloop. Een aanrader!
joyce nellissen
joyce nellissen
22. Januari, 2021.
Bijzondere en fijne ervaring. Aanrader De ademhalingsworkshop is een hele bijzondere en fijne ervaring die ik aanging omdat ik zocht naar pijnverlichting voor hernia. Ik ben elke keer verrast over het effect van de ademhalingssessie op mijn lichaam. Yolanda begeleidt heel goed met de ademhalingsopdracht en prikkelt in de tussentijd alle zintuigen door muziek, bijzondere muziekinstrumenten, geuren en een heerlijke thee na afloop. Yolanda denkt ook graag met je mee. Zeker een aanrader.
C  Rijkens
C Rijkens
19. Januari, 2021.
In oktober en november heb ik 2 x een… In oktober en november heb ik 2 x een cursus verbonden ademen gevolgd bij Yolanda. Ik had het idee dat ik niet meer kon voelen. Wat heeft het mij enorm goed gedaan. Ik heb gevoeld tot het diepst van mijn zijn en heel veel ballast uit het verleden draag ik nu niet meer mee. Zo gauw het weer mag ga ik voor de derde keer. Een cadeautje voor mezelf! Dank je wel Yolanda voor de bijzonder mooie ervaringen.
Albertine Kits
Albertine Kits
19. Januari, 2021.
een aanrader ! De workshop verbonden ademen van Yolanda is een echte aanrader! Het is een heel bijzondere ervaring die mij confronteerde met (blijkbaar) onderliggende emoties. Na afloop ervaarde ik een heerlijke rust en ontspanning, dat gevoel werkte nog lang door.
Dolly van Kronenburg
Dolly van Kronenburg
19. Januari, 2021.
Compleet blanco kwam ik de eerste keer… Compleet blanco kwam ik de eerste keer bij Yolanda op de mat liggen ademen!! Het was een bijzonder ervaring. Van alles kwam voorbij. Aan het eind van sessie was ik zo in ontspanning en verlost van een oude tranen. Aan te raden en ik ga snel weer
Esther
Esther
18. Januari, 2021.
Echt een aanrader Wat kan Yolan da masseren, niet het standaardwerk, nee iedere massage is anders. Ze voelt wat ze doet en is betrokken en DAT merk je. Hopelijk mag ik er snel weer van genieten. Doe jezelf een plezier en gun je een massage bij Yolanda
Pascal Reyntjes
Pascal Reyntjes
8. Januari, 2021.
Yolanda is het beste van het beste! Dit is echt een aanrader zeg! Yolanda is niet alleen zeer professioneel in wat ze doet, maar zij is ook nog eens zo'n ontzettend lieve en empathische persoonlijkheid! Ik heb zowel de massages alsook het ademwerk bij haar mogen ervaren en ik kan alleen maar zeggen dat zij het beste van het beste is!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!