Iedereen gezond ademhalen!

Breatheology

Ik heb de eer de eerste vrouwelijke instructeur van Breatheology te zijn in Nederland! Daar ben ik trots op, en dat neemt niemand me meer af!
(zie de Breatheology site: Europe)

Ademen is voelen!

Ik ben opgeleid door Stig Severinsen (Denemarken). Stig Severinsen is:

  • viervoudig wereldkampioen freediven;
  • veelvoudig Guinness World recordhouder, waaronder langst adem inhouden! (22 minuten!!)
  • hij is de oprichter van Breatheology
  • auteur van de bestseller: “Breatheology- the art of conscious breathing” (mocht je het boek willen bestellen? De kosten zijn 37 dollar)

Eigenlijk is hij onbetaalbaar om door getraind te worden, en toch heb ik het gedaan. Hij reist over de hele wereld, geeft TED talks, seminars, zet kaders op voor vele bedrijven en traint topsporters en nog véél meer. Zijn missie? De hele wereld gezond laten ademhalen. En laat dat nu ook mijn missie zijn!

Wat is breatheology?

Ik geef ademtrainingen gebaseerd op oeroude technieken gecombineerd met moderne wetenschap en met yoga.

Door mijn eigen training in ademwerk kan ik uit ervaring spreken wanneer ik zeg dat bijna iedereen verkeerd adem haalt! We krijgen  geen onderwijs in hoe we dienen te ademen. Dat is niet alleen jammer, maar soms zelfs gevaarlijk. Een ademconsult maakt je bewust van hoe je ademt. En zoals ik al zei, bijna iedereen ademt tegenwoordig te hoog. Een normale ademhaling behoort laag in de buik plaats te vinden, de zogenaamde “middenrif ademhaling”, of “diafragmatische ademhaling.”

Wanneer je te hoog ademt, raken spieren in nek, schouders en bovenrug overbelast. Daarnaast pieker je meer dan nodig op het moment dat je verkeerd ademhaalt.

Het is van levensbelang om juist te ademen! Je longen en je hart zijn aan elkaar verbonden. Dus wanneer je langdurig verkeerd ademhaalt heeft dat direct effect op je hart. Al onze cellen hebben sowieso voeding nodig. En wat als je ziek bent? Dan heb je de adem nog veel harder nodig om je te helpen genezen! Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jezelf serieus te nemen wanneer je het vermoeden hebt dat je verkeerd ademt.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek?

Mail me dan op: info@yolandavandalen.nl of bel me op: 06 45 96 47 52

Ben jij toe aan ademwerk?

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!