Bewezen technieken, nieuwste inzichten

Embodied Coaching

Wat is Embodied Coaching?

Eind 2023 heb ik het certificaat ‘Embodied Coaching’ behaald bij Linda Hoeben. Deze methode combineert de bewezen technieken van Transactionele Analyse (TA) met de nieuwste inzichten uit de toegepaste Neurowetenschappen en Emotioneel Lichaamswerk.

Transactionele Analyse is een psychotherapeutische behandelmethode om je te helpen de effectiviteit van je gedrag inzichtelijk te krijgen.

Werken met de toegepaste Neurowetenschappen houdt in dat het zenuwstelsel moet worden gekalmeerd. Stress gerelateerde klachten en trauma slaan zich namelijk op in ons zenuwstelsel. Dat zorgt ervoor dat het zenuwstelsel niet meer goed gereguleerd is. Daar kan het jarenlang ‘gevangen’ zitten. Dit geeft een heel scala van klachten zoals: constant alert zijn; stemmingswisselingen; slecht slapen;  depressie; spijsverteringsstoornissen; obstipatie, urineretentie; ontstekingen, een slecht werkend immuunsysteem en nog veel meer. Deze kennis voeg ik samen met het Reichaanse ademwerk. Zodoende is het een zeer complete vorm van therapie waar mijn massage kennis alsmede de kennis van de Yoga filosofie ook naadloos bij elkaar komen.

Emotioneel lichaamswerk pas ik al jaren toe via Reichiaans ademwerk. Zie de desbetreffende pagina.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek?

Mail me dan op: info@yolandavandalen.nl of bel me op: 06 45 96 47 52

Benieuwd naar deze intensieve vorm van therapie?

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!