Praktijk voor massage en ademwerk

Over mij

Mijn naam is Yolanda van Dalen (1971) Geboren te Caracas, Venezuela. Een prachtig land in het noorden van Zuid-Amerika. Toen ik zes jaar oud was, ging ons gezin naar Nederland.

 

Met deze verandering van land en continent heb ik het best wel eens moeilijk gehad. Als zeer gevoelig kind wist ik niet zo goed wat me overkwam. Ik was anders dan de andere kinderen.

 

In mijn leven heb ik onder andere daardoor te maken gehad met allerlei klachten zoals chronische pijn, fibromyalgie, onzekerheid, depressie, bindingsangst, verlatingsangst en chronische hyperventilatie. Doordat ik zelf zoveel verschillende klachten heb gehad, kan ik me goed  verplaatsen in de problematiek van andere mensen.

Uiteindelijk ben ik door schade en schande levenswijs geworden.  Onder andere door op reis te gaan naar vele landen met een rugzak op mijn rug. Maar ook door het volgen en ondergaan van allerlei therapieën en ceremonies, en door het lezen van vele boeken. Daardoor ben ik een rijk mens geworden. Ik gaf nooit op, ik ben een knokker. Zodoende werd ik langzaam meer en meer mezelf.

In 1996 heb ik mijn HBO diploma behaald tot tweedegraads docente Frans. Ik heb gewerkt voor de ANWB te Barcelona; in een restaurant gewerkt te Zuid-Frankrijk; voor 40 personen gekookt in de Loire gedurende 4 weken (cycletours); op de beleggingslijn gewerkt (ABN-AMRO); au pair geweest in Parijs en nog veel meer!

Daarnaast ben ik ruim dertig keer op zakenreis geweest (familiebedrijf) naar Aruba en Curaçao, en een paar keer reisde ik ook af naar Bonaire en Sint-Maarten. Nog steeds doe ik onder andere de financiën van ons exportbedrijf. Dit is goed te combineren met mijn andere werkzaamheden als yogadocente, massagetherapeute en (Reichiaans-) ademtherapeute.

Ik voel me een gezegend mens. Gelukkig met mezelf en met mijn partner. Na alles dat ik heb meegemaakt voel ik me rijk en dankbaar voor al de lessen en ervaringen die het leven me geschonken heeft. Door al de moeilijkheden aan den lijve te ondervinden heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben. Het is mijn missie, mijn roeping, om mensen te begeleiden naar meer heelheid. Dat is waar ik goed in ben, en dat is waar mijn passie ligt!

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Emile
Emile
27. Januari, 2021.
Heb een ademworkshop bij Yolanda… Heb een ademworkshop bij Yolanda gevolgd. Gewoon omdat ik toch wel getriggerd en nieuwsgierig was. Maar hemel wat een bizondere ervaring. Het ademen, de sfeer, de muziek....het hele concept was intens, intens fijn. Fietste na afloop naar huis en zat echt nog in een geweldige toffe flow. Innerlijke rust en al mijn zintuigen op precies het juiste level. Thnx Yo!
Susan van Es
Susan van Es
24. Januari, 2021.
Een bijzondere ervaring Een bijzondere ervaring, de ademworkshop! Hoe is het mogelijk om zulke intense sensaties te voelen alleen door ánders te ademen.. Yolanda’s passie in wat ze doet is gedurende de hele sessie voelbaar. Betrokken, alert en zacht daar waar het nodig is. Ik voelde me veilig tijdens en diep ontspannen ná afloop. Een aanrader!
joyce nellissen
joyce nellissen
22. Januari, 2021.
Bijzondere en fijne ervaring. Aanrader De ademhalingsworkshop is een hele bijzondere en fijne ervaring die ik aanging omdat ik zocht naar pijnverlichting voor hernia. Ik ben elke keer verrast over het effect van de ademhalingssessie op mijn lichaam. Yolanda begeleidt heel goed met de ademhalingsopdracht en prikkelt in de tussentijd alle zintuigen door muziek, bijzondere muziekinstrumenten, geuren en een heerlijke thee na afloop. Yolanda denkt ook graag met je mee. Zeker een aanrader.
C  Rijkens
C Rijkens
19. Januari, 2021.
In oktober en november heb ik 2 x een… In oktober en november heb ik 2 x een cursus verbonden ademen gevolgd bij Yolanda. Ik had het idee dat ik niet meer kon voelen. Wat heeft het mij enorm goed gedaan. Ik heb gevoeld tot het diepst van mijn zijn en heel veel ballast uit het verleden draag ik nu niet meer mee. Zo gauw het weer mag ga ik voor de derde keer. Een cadeautje voor mezelf! Dank je wel Yolanda voor de bijzonder mooie ervaringen.
Albertine Kits
Albertine Kits
19. Januari, 2021.
een aanrader ! De workshop verbonden ademen van Yolanda is een echte aanrader! Het is een heel bijzondere ervaring die mij confronteerde met (blijkbaar) onderliggende emoties. Na afloop ervaarde ik een heerlijke rust en ontspanning, dat gevoel werkte nog lang door.
Dolly van Kronenburg
Dolly van Kronenburg
19. Januari, 2021.
Compleet blanco kwam ik de eerste keer… Compleet blanco kwam ik de eerste keer bij Yolanda op de mat liggen ademen!! Het was een bijzonder ervaring. Van alles kwam voorbij. Aan het eind van sessie was ik zo in ontspanning en verlost van een oude tranen. Aan te raden en ik ga snel weer
Esther
Esther
18. Januari, 2021.
Echt een aanrader Wat kan Yolan da masseren, niet het standaardwerk, nee iedere massage is anders. Ze voelt wat ze doet en is betrokken en DAT merk je. Hopelijk mag ik er snel weer van genieten. Doe jezelf een plezier en gun je een massage bij Yolanda
Pascal Reyntjes
Pascal Reyntjes
8. Januari, 2021.
Yolanda is het beste van het beste! Dit is echt een aanrader zeg! Yolanda is niet alleen zeer professioneel in wat ze doet, maar zij is ook nog eens zo'n ontzettend lieve en empathische persoonlijkheid! Ik heb zowel de massages alsook het ademwerk bij haar mogen ervaren en ik kan alleen maar zeggen dat zij het beste van het beste is!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!