Praktijk voor massage en ademwerk

Over mij

Mijn naam is Yolanda van Dalen (1971) Geboren te Caracas, Venezuela. Een prachtig land in het noorden van Zuid-Amerika. Toen ik zes jaar oud was, ging ons gezin naar Nederland.

 

Met deze verandering van land en continent heb ik het best wel eens moeilijk gehad. Als zeer gevoelig kind wist ik niet zo goed wat me overkwam. Ik was anders dan de andere kinderen.

 

In mijn leven heb ik onder andere daardoor te maken gehad met allerlei klachten zoals chronische pijn, fibromyalgie, onzekerheid, depressie, bindingsangst, verlatingsangst en chronische hyperventilatie. Doordat ik zelf zoveel verschillende klachten heb gehad, kan ik me goed  verplaatsen in de problematiek van andere mensen.

Uiteindelijk ben ik door schade en schande levenswijs geworden.  Onder andere door op reis te gaan naar vele landen met een rugzak op mijn rug. Maar ook door het volgen en ondergaan van allerlei therapieën en ceremonies, en door het lezen van vele boeken. Daardoor ben ik een rijk mens geworden. Ik gaf nooit op, ik ben een knokker. Zodoende werd ik langzaam meer en meer mezelf.

In 1996 heb ik mijn HBO diploma behaald tot tweedegraads docente Frans. Ik heb gewerkt voor de ANWB te Barcelona; in een restaurant gewerkt te Zuid-Frankrijk; voor 40 personen gekookt in de Loire gedurende 4 weken (cycletours); op de beleggingslijn gewerkt (ABN-AMRO); au pair geweest in Parijs en nog veel meer!

Daarnaast ben ik ruim dertig keer op zakenreis geweest (familiebedrijf) naar Aruba en Curaçao, en een paar keer reisde ik ook af naar Bonaire en Sint-Maarten. Nog steeds doe ik onder andere de financiën van ons exportbedrijf. Dit is goed te combineren met mijn andere werkzaamheden als yogadocente, massagetherapeute en (Reichiaans-) ademtherapeute.

Ik voel me een gezegend mens. Gelukkig met mezelf en met mijn partner. Na alles dat ik heb meegemaakt voel ik me rijk en dankbaar voor al de lessen en ervaringen die het leven me geschonken heeft. Door al de moeilijkheden aan den lijve te ondervinden heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben. Het is mijn missie, mijn roeping, om mensen te begeleiden naar meer heelheid. Dat is waar ik goed in ben, en dat is waar mijn passie ligt!

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!