Praktijk voor massage en ademwerk

Thaise Massage

Thaise massage is een levendige en toch relatief onbekende massagevorm. Het is een vorm van lichaamsbehandeling die elementen van normale massage, acupressuur, stretchen en, yogatechnieken toepast en de gever alsmede de ontvanger komen gemakkelijk in een meditatieve staat.

Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en afvalstoffen via de energielijnen af te voeren.

Boeddhistische oorsprong

Massage zonder olie

Boeddhistische monniken hebben deze vorm van geneeskunst meer dan 2500 jaar geleden in Thailand geïntroduceerd. Tot op heden wordt deze massage in thaise ziekenhuizen en verzorgingstehuizen dagelijks toegepast.

De Thaise massage vindt plaats op een matras op de vloer. De masseuse gebruikt duimen, handpalmen, ellebogen, voeten, knieën en soms zelfs het gehele lichaamsgewicht. Er wordt geen olie gebruikt. Soms alleen een heel klein beetje voor het gezicht.

Ik heb de massage in Thailand zelf geleerd op één van de beste scholen van Thailand. Het TMC, Thai Massage school of  Chiang Mai De school heeft in 2013 de prijs ontvangen van het Ministerie van onderwijs voor beste onderwijs in 12 categorieën. En in 2005 heeft het TMC de hoogste Koninklijke onderscheiding ontvangen voor beste beroepsonderwijs.

Thaise massage kan soms pijnlijk zijn.

Pijn is een toespraak die je lichaam houdt
over een onderwerp dat voor jou van levensbelang is
op een wijze die het best je aandacht trekt.
(Dalai Lama)

Ben jij toe aan massage?

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Pascal Reyntjes
Pascal Reyntjes
8. Januari, 2021.
Dit is echt een aanrader zeg! Yolanda is niet alleen zeer professioneel in wat ze doet, maar zij is ook nog eens zo'n ontzettend lieve en empathische persoonlijkheid! Ik heb zowel de massages alsook het ademwerk bij haar mogen ervaren en ik kan alleen maar zeggen dat zij het beste van het beste is!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!