Praktijk voor massage en ademwerk

Thaise Massage

Thaise massage is een levendige en toch relatief onbekende massagevorm. Het is een vorm van lichaamsbehandeling die elementen van normale massage, acupressuur, stretchen en, yogatechnieken toepast en de gever alsmede de ontvanger komen gemakkelijk in een meditatieve staat.

Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en afvalstoffen via de energielijnen af te voeren.

Boeddhistische oorsprong

Massage zonder olie

Boeddhistische monniken hebben deze vorm van geneeskunst meer dan 2500 jaar geleden in Thailand geïntroduceerd. Tot op heden wordt deze massage in thaise ziekenhuizen en verzorgingstehuizen dagelijks toegepast.

De Thaise massage vindt plaats op een matras op de vloer. De masseuse gebruikt duimen, handpalmen, ellebogen, voeten, knieën en soms zelfs het gehele lichaamsgewicht. Er wordt geen olie gebruikt. Soms alleen een heel klein beetje voor het gezicht.

Ik heb de massage in Thailand zelf geleerd op één van de beste scholen van Thailand. Het TMC, Thai Massage school of  Chiang Mai De school heeft in 2013 de prijs ontvangen van het Ministerie van onderwijs voor beste onderwijs in 12 categorieën. En in 2005 heeft het TMC de hoogste Koninklijke onderscheiding ontvangen voor beste beroepsonderwijs.

Thaise massage kan soms pijnlijk zijn.

“Pijn is een leraar in vermomming”
Rumi

Ben jij toe aan massage?

Contact opnemen

Gebruik het contactformulier om contact met mij op te nemen. Bellen mag natuurlijk ook.

Weurtseweg 184, Nijmegen
06 45 96 47 52
info@yolandavandalen.nl

Trustpilot reviews

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

- Blijf op de hoogte van adem workshops
- Profiteer van kortingen
- Krijg fijne tips over ademen

Bedankt voor je inschrijving!